1 de 10

Els premis «Gent del barri, gent de Rubí» reconeixen l'Ateneu per la seva tasca de promoció cultural

L'Associació de Veïns Zona Mercat ha lliurat els guardons en una gala especial que commemorava els deu anys d'aquesta iniciativa

Els guardonats durant l'entrega de premis "Gent del barri, gent de Rubí | Lali Puig
per RubiTV.cat, 16 d'abril de 2019 a les 16:00 |
L'Ateneu Municipal ha rebut un dels premis Gent del barri, gent de Rubí, que atorga l'Associació de Veïns Zona Mercat per la seva tasca de promoció i difusió cultural el darrer semestre de 2018. Els guardons s'han lliurat a l'Hotel Sant Pere II, en el marc d'una gala especial que commemorava els deu anys d'aquesta iniciativa. 

Amb aquest reconeixement, l'entitat veïnal de la Zona Mercat ha volgut destacar el treball d'un equipament polivalent en què es duen a terme tota mena d'activitats culturals, sociocomunitàries i associatives. Durant el darrer semestre de 2018, l'Ateneu va apostar fortament per les propostes musicals, activitats infantils i una gran diversitat de cursos.


A l'hora de fer balanç de la tasca de l'Ateneu, també han tingut rellevància les activitats organitzades pel mateix teixit associatiu, com ara les promogudes per l'Aula d'Extensió Universitària, les tertúlies sobre temes de patrimoni a càrrec del Grup de Col·laboradors del Museu de Rubí o les exposicions impulsades per diversos col·lectius.

El premi ha estat recollit aquest dissabte per dos responsables tècnics de l'establiment. 


A banda de l'Ateneu, els premis d'aquesta edició també han reconegut el fotògraf Josep Maria Roset, amb una sòlida trajectòria que li va valer la Creu de Sant Jordi 2018; el periodista Moisés Rodríguez, que treballa actualment al Canal 24h de TVE; el guitarrista Juan Gallardo de la Peña Cultural Andaluza Calixto Sáncehz; el Club de Gimnàstica Artística Esportiva de Rubí (GAER) i Marta Cano, jugadora del Club Voleibol Rubí i Premi Junior 2018.
 

 

Participació