La 6a edició dels Vermuts Musicals al Celler s'encetarà el 28 d'abril

La temporada inclou les actuacions dels grups Ganzá, Quantum+, Marina Vallet Quartet i Paula Peso

Ganzá
Ganzá | Cedida
Redacció
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:47h
El Celler encetarà el pròxim diumenge 28 d'abril una nova temporada dels seus Vermuts Musicals. La programació inclou quatre concerts gratuïts d'estils diversos, que tindran lloc els diumenges a partir de les 12.30 h a la plaça situada davant l'equipament. 

El grup que obrirà aquesta 6a edició dels Vermuts Musicals el 28 d'abril serà Ganzá, un conjunt de música brasilera de Barcelona que aborda la samba des d'una perspectiva fresca, amb un estil propi que fusiona diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb pinzellades de jazz i soul. El seu repertori està format per temes propis i versions de clàssics de la samba, el choro, la bossa nova, els ritmes afrobrasilers i del nord-est de Brasil, entre d'altres.

El 5 de maig, li arribarà el tron a Quantum+, un quintet amb la participació rubinenca que té el rhytm & blues com a base de les seves actuacions però que també gaudeix interpretant alguns estàndards populars de la música jazz i contemporània.

Marina Vallet Quartet pujarà a l'escenari el 12 de maig. En aquesta banda conflueixen quatre intèrprets vinguts de l'Argentina, Itàlia i Barcelona, sota el lideratge de la saxofonista Marina Vallet. A Rubí presentaran el seu projecte Cíclic, un conjunt de temes originals, de caràcters i ritmes diferents, amb el jazz com a fonament i reminiscències a la cultura brasilera.

La programació dels Vermuts Musicals es tancarà el 19 de maig amb la veu poderosa de Paula Preso, qui portarà fins al Celler el seu rythm & blues amb inspiracions de soul. La barcelonina, que canta des de petita, promet crear durant la seva actuació un ambient càlid i potent a parts iguals.