Els unicorns i els personatges de Fortnite, la gran demanda dels rubinencs per les mones de Pasqua

Segons els pastissers locals, les mones d'equips de futbol, princeses de Disney i superherois no passen mai de moda

Redacció
20 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:45h
La il·lusió d'un fillol quan ha rebut la mona
La il·lusió d'un fillol quan ha rebut la mona | Bernat Ferrer
Les pastisseries de Rubí fa dies que venen mones de Pasqua d'allò més diverses als padrins. I és que fa gairebé dues setmanes que aquest és el producte més buscat en aquests establiments, malgrat que el dia més assenyalat per regalar el tradicional pastís i la corresponent figura de xocolata al fillol continuï sent aquest pròxim dilluns. 

La creixent oferta de canals de televisió, dibuixos i sèries animades, així com els jocs de la PlayStation i d'ordinador, fan que la tria de figura sigui cada vegada més complexa, i a això s'hi suma el retorn amb força dels clàssics ous de Pasqua. 

Els pastissers locals asseguren que es tracta d'una tradició que no afluixa i que aquest 2019 no hi ha un sol personatge destacat. Tots ells expliquen que hi ha un ampli ventall de ninots que són molt buscats, una llista en què no hi falta, com no podria ser d'altra manera, les princeses de Disney com l'Elsa de Frozen, la Ventafocs o la Bella Dorment, i els superherois com Spiderman, Batman o Iron Man, entre d'altres. Però a Rubí el protagonisme d'enguany és compartit, principalment, amb els unicorns i els personatges de Fortnite. A banda d'aquestes, també hi ha altres personatges que han destacat com l'heroïna parisenca de Les aventures de Ladybug, Pocoyo, la Patrulla Canina o la Peppa Pig.  

Entre els clàssics de Pasqua també segueixen destacant les mones temàtiques d'equips de futbol com el Barça o l'Espanyol.

Els pastissers recomanen no guardar els ous ni les figures de xocolata a la nevera, com fa la majoria, sinó mantenir-los en un lloc sec i a temperatura ambient, on poden conservar-se fins a dos anys.