El Gra estrena l'exposició «Patagonia 3D - Parcs Nacionals Americans»

La mostra es pot veure a l'Antiga Estació fins al dia 1 de juny

Una de les fotografias de Manel Miras
Una de les fotografias de Manel Miras | Manel Miras
Redacció
29 d'abril del 2019
A partir del pròxim dijous 2 de maig, l'espai expositiu de l'Antiga Estació acollirà una nova exposició del Grup Fotogràfic El Gra. La mostra Patagonia 3D - Parcs Nacionals Americans recull una ínfima part de les fotografies de Joan Díez i Manel Miras capturades durant un llarg viatge per la Patagònia i els parcs nacionals americans. 

Joan Díez va recórrer Amèrica del Sud en un viatge de 10 mesos, bona part dels quals els va passar a Patagònia, una regió que ocupa la part septentrional del con sud d'Amèrica. Per Díez és una regió enorme i que ofereix un gran ventall de meravelles, plasmades a l'exposició.

D'altra banda, Manel Miras va fer realitat un dels somnis de la seva vida: recórrer els principals parcs nacionals de l'Oest dels Estats Units d'Amèrica. Sortint de San Francisco i recorrent més de 6.000 km, el seu viatge va durar 16 dies, en els quals va poder visitar fins a 8 parcs naturals, que es poden veure a la mostra.

La inauguració de l'exposició tindrà lloc el mateix dijous 2 de maig a les 19.30 h, i es podrà visitar fins a l'1 de juny.

L'horari d'obertura de l'espai expositiu de l'Antiga Estació és de dilluns a dissabte de 12 a 14 h i de dijous a dissabte de 17.30 a 20.30 h.