La programació d'aquest trimestre de l'Efecte E compta amb una cinquantena d'activitats

Les famílies podran gaudir gratuïtament d’activitats musicals, teatrals, científiques, narracions de contes i moltes més

L’activitat “Planetari i ciència mòbil” tindrà lloc al MMUC
L’activitat “Planetari i ciència mòbil” tindrà lloc al MMUC | Cel Obert
Redacció
25 d'abril del 2019
Les famílies de Rubí podran gaudir aquest trimestre de prop d'una cinquantena d'activitats dins el programa Efecte E. Aquesta iniciativa, que concep l'educació des d'una perspectiva viva i dinàmica, inclou des de narracions de contes fins a activitats musicals o teatrals, passant per propostes relacionades amb l'àmbit de la ciència, la salut o el coaching, entre d'altres.

La programació d'aquest trimestre presenta com a novetats dos tallers. Un d'ells és El poder dels pares, que consta de quatre sessions de coaching en què pares i mares d'infants i joves podran aprendre i intercanviar experiències sobre consciència emocional (9 i 16 de maig), autogestió emocional (21 de maig) i autonomia emocional (4 de maig). I l'altre taller, sota el nom Apadrinem #RubíCity, es tracta d'un joc per a infants de geolocalització amb telèfon mòbil que ja s'ha desenvolupat als instituts de la ciutat. Aquesta darrera activitat tindrà lloc els dies 7, 14, 15 i 28 de juny.

A banda d'aquestes dues novetats, la programació d'Efecte E es completa amb altres activitats distribuïdes a diversos espais de la ciutat.

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler seguirà acollint activitats com l'Story Time, els tallers Els DinoCrocs Hocus & Lotus ensenyen anglès als infants, Nascuts per Llegir i NarrArt, o les projeccions de cinema familiar, entre d'altres. 

Pel que fa al Celler, serà la seu de tres nous tallers del Cicle Obert per a Famílies, els dies 27 d'abril, 25 de maig i 22 de juny, mentre que el Museu Municipal Castell acollirà el 12 de maig l'espectacle familiar Planetari i ciència mòbil. Aquest mateix dia es podrà gaudir de l'espectacle Mar Terra de la Cia. Príncep Totilau, a La Sala.

A més, l'Escola Municipal de Música Pere Burés també oferirà tallers per a infants sobre diversos estils musicals o un concert de l'Orquestra Diversitat que tindrà lloc el 26 de maig. 

Tampoc hi faltaran les activitats a l'aire lliure, com l'itinerari de natura per Ca n'Oriol i la Serra de Galliners el 25 de maig, a càrrec de Rubí d'Arrel.