Albert González amb «Bicicleta, ulleres i la lluna» guanya el 1r premi del 4t Relat Insòlit

La biblioteca municipal ha acollit l'entrega de premis del concurs organitzat per l'entitat Mujeres Creativas del Vallès

Els 111 relats presentats s'han exposat a la biblioteca
Els 111 relats presentats s'han exposat a la biblioteca | RUBITV
Redacció
26 d'abril del 2019
La Biblioteca Mestre Martí Tauler ha acollit, aquest dijous a la tarda, l'entrega de premis de la 4a edició del certament Relat Insòlit que organitza l'entitat Mujeres Creativas del Vallès. El tema del concurs d'enguany era la vida i els relats havien de parlar de dones. Finalment el certamen ha acollit fins a 111 propostes de vuit països diferents que s'han exposat a la biblioteca durant l'entrega de premis.

El relat guanyador ha estat Bicicleta, ulleres i la lluna, de l'Albert González, que narra la història d'una dona malalta d'Alzheimer que s'esforça per retenir els records del seu marit difunt. González ha rebut un trofeu i un premi de 100 euros. 

El segon premi de 75 euros ha caigut a les mans de Glòria Calafell, amb la història Bombolles, i el tercer ha sigut per La novel·la, de Montse Santaló, amb un premi de 50 euros.

A banda d'aquests, el jurat també ha mencionat 7 relats més que han estat premiats amb un diploma, dos dels quals han estat escrits pels rubinencs Miquel Gil i Laura Rueda: Diciembre 2048, en 4a posició, i Se lo había prometido a Mar, en 9a posició, respectivament.