HABITATGE

Obert el termini per optar a les ajudes de lloguer del Ministeri de Foment i la Generalitat

L'Oficina Local d'Habitatge oferirà una xerrada el 2 de maig per a totes aquelles persones interessades

per RubiTV.cat, 26 d'abril de 2019 a les 18:02 |
Obert el termini per optar a les ajudes de lloguer | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya han obert la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer 2019. Com a novetat, enguany augmenta el màxim del lloguer mensual a 750 euros, per adaptar la convocatòria a la realitat del mercat. L'import de la subvenció, que assumeix un percentatge del preu del lloguer en relació a les característiques de la unitat familiar, pot arribar fins a 2.400 euros anuals.

El termini per sol·licitar les ajudes és el 7 de juny i és per això, que abans, el pròxim 2 de maig, a les 10 h, l'Oficina Local d'Habitatge oferirà una xerrada informativa al teatre municipal La Sala sobre la convocatòria. Durant la sessió s'informarà a les persones assistents dels requisits necessaris per optar a les ajudes, se'ls facilitarà els diferents documents que han de presentar per a formalitzar la sol·licituds i es resoldran els dubtes que puguin tenir. 


Totes aquelles persones que vulguin presentar la sol·licitud ho poden fer a l'Oficina Local d'Habitatge de Rubí, ubicada al carrer General Prim, 33-34, 4a planta. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9a 14 h. Els dilluns, l'Oficina Local d'Habitatge també obre a la tarda, de 16 a 18.30 h. 

 

Participació