Miquel Mas exposa «Àfrica» a dues sales de Rubí

La mostra de pintures i dibuixos de l'artista rubinenc es podrà visitar a La Claraboia i al Museu Etnogràfic Vallhonrat

Miquel Mas en un dels seus viatges a l'Àfrica
Miquel Mas en un dels seus viatges a l'Àfrica | Cedida
Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat el 07 de maig a la 13:17h
L'artista rubinenc Miquel Mas ha viatjat al continent africà en diverses ocasions. Ha visitat el Marroc, Tunísia, Egipte, Mali, Senegal i Etiòpia, entre d'altres, i amb l'ajut de la seva càmera fotogràfica n'ha capturat la llum, els colors, la gent, els costums i la manera de viure. Temps després dels seus viatges ha decidit plasmar mitjançant el llapis i els acrílics tot el que hi va viure, centrant-se exclusivamenten l'Àfrica negra. Així doncs, Mas ens ofereix l'exposició Àfrica, amb la qual vol transmetre totes aquelles vivències que el van captivar. 

La mostra està dividida en dues sales de la ciutat. Per una banda, a La Claraboia es troben les obres de petit format i alguns curiosos objectes d'aquests viatges i es podrà visitar del 10 al 24 de maig, al carrer Sant Miquel, 9.

D'altra banda, el Museu Etnogràfic Vallhonrat també dedicarà una sala a l'exposició de Mas, del dia 11 al 25 de maig, on es podran trobar la resta de peces, les obres de mida més gran. L'acte de cloenda de l'exposició tindrà lloc el 25 de maig al Museu a les 19 h, coincidint amb la celebració del Dia d'Àfrica, en què s'oferirà una mostra de gastronomia senegalesa.