Buhos encapçala el cartell del Rubí Random Music Festival 2019

El festival de música de la ciutat s’estendrà del 22 al 30 de juny i comptarà amb una vintena d'actuacions

El Buhos de Calafell
El Buhos de Calafell | B
Redacció
29 d'abril del 2019
L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, han anunciat aquest dilluns que la 4a edició del Rubí Random Music Festival, conegut com a  RRandom, tindrà lloc del 22 al 30 de juny a diferents espais de la ciutat i comptarà amb una vintena d'actuacions.

La primera actuació confirmada del festival és la de Buhos. El grup de rock i pop català tornarà a Rubí el dijous 27 de juny després que l'any passat haguessin de suspendre el seu concert en la primera nit de Festa Major a causa de la pluja. En aquest sentit, han explicat que s'està treballant per disposar d'un escenari cobert a l'Escardívol perquè no s'hagi d'anul·lar cap més actuació a conseqüència del mal temps.

A banda d'aquest, s'han donat pocs detalls més dels grups que ompliran la programació del RRandom, però Rodríguez ha assegurat que no hi faltarà el rock i que, de fet, s'està preparant una nit protagonitzada per aquest estil musical. 

També han explicat que el cartell d'enguany està protagonitzat per una au lira, un ocell australià que té l'habilitat d'imitar qualsevol so i melodia, des del cant dels ocells fins a una càmera de fotos o una serra mecànica. Aquest animal serà la carta de presentació del festival perquè simbolitza la diversitat de sonoritats que aplega l'esdeveniment musical i la seva capacitat que é de fer volar el públic a diversos indrets a través dels sentits.