Ja estan obertes les incripcions pels cursos i tallers de primavera de l'Ateneu

Les persones interessades en participar als cursos, tallers i activitats familiars de la programació de primavera de l’Ateneu ja poden fer efectiva la inscripció

Ateneu Municipal
Ateneu Municipal | Ajuntament de Rubí
Redacció
30 d'abril del 2019
L'Ateneu de Rubí estrena trimestre obrint les inscripcions per al seu programa d'activitats, que té la divulgació cultural com a eix principal. En aquesta programació hi podrem trobar activitats com l'escriptura creativa, iniciació a la fotografia digital i dibuix i pintura, entre d'altres.

Com no podria ser d'altra manera, l’Ateneu manté la seva aposta per la varietat en la formació, la divulgació cultural, l’oci i les activitats famliars.

A més, l’equipament cultural continua amb les propostes pensades per a la família, com són el taller de música i el cicle de teatre per a petita infància, pensats per a infants de zero a cinc anys, i activitats per nens i nenes de sis a onze anys que treballen els àmbits de la creativitat, la ciència i la tecnologia.

Com és habitual, la música té un pes molt important a la programació. Aquest trimestre no hi faltarà el Cicle de Jazz de l'Associació Jazz Rubí, que inclourà entre d'altres les actuacions de la Jam session l'11 de maig i les XVIII Jornades de Jazz dins la Festa Major de Sant Pere; i la sèrie de concerts Sala Clàssica, que inclou els recitals de la violinista Alvarlandia el 24 de maig i el duet Goue Duet, de violí i piano el 21 de juny.

L'Ateneu, a més, dona continuïtat al cicle Conta'm una òpera, que ofereix una mirada divulgativa sobre aquest gènere musical seguint el fil de la programació estable del Gran Teatre del Liceu. Així, els assistents podran fer una aproximació als llibrets de Les pêcheurs de perles de Bizet el 16 de maig i Tosca de Puccini el 13 de juny.

Les inscripcions ja es poden dur a terme de manera presencial a les instal·lacions de l’equipament cultural o bé en línia a la web de l'Ajuntament. El termini per apuntar-se s'allargarà fins que s'exhaureixin les places.