GENT GRAN

Rubí s'incorpora a la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Grans

El Pla estratègic en l’àmbit de les persones grans es portarà a aprovació al Ple municipal d’aquest dijous

per Redacció , 2 de maig de 2019 a les 17:00 |
Gent gran escoltant atentament una explicació | Pixabay
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí ha estat acceptada com a integrant de la Xarxa de Ciutats i Comunitats Amigables amb les Persones Grans, impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de generar entorns i serveis que promoguin i facilitin un envelliment actiu i saludable. Com a membre d'aquesta organització, Rubí es compromet a compartir i fomentar els valors i els principis centrals de l'enfocament favorable a l'edat de l'OMS.

Un dels requisits necessaris per obtenir el reconeixement de Ciutat Amigable amb les Persones Grans era disposar d’una diagnosi i un pla d’acció referent a aquest col·lectiu que a Rubí, que s'ha enllestit durant el 2019 i que s'ha fet al volant de quatre grans eixos estratègics: participació social i cívica; serveis socials i de salut i relacions d’ajuda mútua; mobilitat, transport, habitatge i ús dels espais públics; i comunicació i informativa.


Aquest Pla estratègic en l'àmbit de les persones grans es portarà a aprovació al Ple Municipal d'aquest dijous 2 de maig

 

Participació