Ana María Martínez, PSC: «Sortim a guanyar amb el millor equip»

El partit ha presentat oficialment la seva candidatura a les eleccions municipals davant d'un centenar de persones

La presentació del PSC ha tingut lloc a la biblioteca
La presentació del PSC ha tingut lloc a la biblioteca | Carla Serra
02 de maig del 2019

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha presentat oficialment aquest dimarts els integrants de la llista electoral per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. L'acte ha tingut lloc a l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i ha comptat amb la presència d'un centenar de persones. 

De nou, l'actual alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, és la cap de llista de la formació i ha explicat que es presenten amb una candidatura continuista "pel resultat fantàstic durant aquest mandat": Moisés Rodríguez (2), Rafael Güeto (4) i Juan López (5) repeteixen a les primeres posicions de l'equip de govern, a més de la cap de gabinet de l'alcaldessa, M. Carmen Cebrián (3). Pel que fa a la resta de regidores actual, Marta García és la número 16 i Maria Mas tanca la llista electoral. 

Martínez assegura que "és el millor equip" i es mostra optimista de cara al 26-M, especialment després dels bons resultats de les eleccions generals de diumenge: "l'expectativa és millorar els resultats i de forma considerable però això ho veurem el 26 de maig". Així i tot, assegura que "el comportament electoral a les eleccions municipals no serà molt diferent de les eleccions generals" i espera que "hi hagi una participació tan elevada com la de diumenge passat".

Durant l'acte, la socialista ha fet referència a les millores que s'han dut a terme durant els quatre anys de mandat i ha avançat algunes de les propostes electorals de la formació , com ara, seguir abaixant l'IBI, un nou pavelló a Cova Solera i a les urbanitzacions, una piscina olímpica, l'ampliació del tanatori i la remodelació del parc de Can Fatjó i de la plaça de la Constitució: "nosaltres treballem per guanyar les eleccions i per governar aquesta ciutat des de l'estima a Rubí".

La llista completa del PSC és la següent:

1. Ana María Martínez Martínez
2. Moisés Rodríguez Cantón
3. María del Carmen Cebrián Ordoñez
4. Rafael Güeto Ortiz
5. Juan López Núñez
6. Yolanda Ferrer Polo
7. Víctor García Correas
8. Annabel Cuesta Fabre
9. José Luís Ariño Buil
10. Marta Oliva Martín
11. Miguel Ángel Romero Alcalde
12. Mónica Gil Tarín
13. Gabriel Téllez Ruiz
14. Gemma Sáncehz Fernández
15. Juan Antonio Brustenga Majó
16. Marta García Marín
17. Sesareo Antonio De la Cruz Bello
18. Arantxa Gabilondo Companys
19. Martín Trejo Rodríguez
20. Josefina Núñez Vázquez
21. Manuel Ramos Benítez
22. Felisa Navas Morena
23. Francisco Roldán Ortiz
24. José Antonio Serra Guevara
25. María Mas Arrufat

Suplents:
1. José Miguel Molero Díaz-Pavón
2. María Jesús Rodríguez Martínez
3. María del Sol Ardila Aznar