L'espectacle «Noche Sabina» arriba a Rubí, aquest divendres

La banda de Joaquín Sabina ha recorregut diverses ciutats aprofitant els moments de descans del cantant d'Úbedas

La banda de Joaquín Sabina, sobre l'escenari
La banda de Joaquín Sabina, sobre l'escenari | Eli Pedrosa
Redacció
01 de maig del 2019
El pròxim divendres 3 de maig la banda de Joaquín Sabina oferirà el concert Noche Sabina, amb cançons com 19 días y 500 noches, Así soy yo sin ti o Princesa. L'espectacle reuneix els músics i artistes habituals que acompanyen Joaquín Sabina a les seves gires i als enregistraments dels seus treballs. Aprofitant els períodes de descans del veterà cantant, la banda continua el seu periple per diverses ciutats espanyoles. Un viatge que va començar el 2006 i que aquest divendres tindrà lloc a la nostra ciutat, concretament a carpa situada a la plaça del Doctor Guardiet, a les 22.30 h.

La banda està formada per Pancho Varona, Antonio García de Diego i Jaime Asúa, coautors de més d'un centenar de cançons de Joaquín Sabina. A banda d'aquests, la banda la completen Mara Barros, actualment cantant solista de Sabina, i Paco Beneyto, bateria. Tots ells oferiran un espectacle gratuït de dues hores de durada on es repassa la seva àmpia discografia. 

Un cop finalitzi l'espectacle la festa continuarà amb un DJ que amenitzarà la vetllada. Aquestes activitats formen part de l'agenda d'actes de la festivitat de Sant Antoni Abat que se celebrarà a la ciutat durant tot el cap de setmana.