Bea Ortiz guanya la Copa d'Europa amb les noies del CN Sabadell

En un final trepidant capgiren un 8-11 en contra a falta de poc més de cinc minuts del final

Les jugadores celebrant el títol
Les jugadores celebrant el títol | CN Sabadell
Redacció
02 de maig del 2019
La waterpolista rubinenca Bea Ortiz guanya la seva primera Copa d'Europa amb les noies de l'Astralpool Club Natació Sabadell, després de superar l'Olympiacos per 13-11 a la final de l'Eurolliga, disputada a les instal·lacions de Can Llong. Les vallesanes es treuen l'espina de la final de l'any passat, que van perdre als penals davant el Kinef Kirish, a terres russes.

No ha estat un partit fàcil contra les gregues, que ha estat marcat per la igualtat i que s'ha decidit en l'últim quart, amb dues fases completament diferents. Les jugadores de l'Olympiacos han entrat en l'últim període amb una renda de 8-9, que s'ha disparat fins al 8-11 a poc més de cinc minuts pel final.

Les gregues han tingut un penal, quan el marcador estava 10-11, però la portera Laura Ester l'ha aturat. Aleshores, les jugadores del CN Sabadell han culminat el parcial de 5-0, que les ha catapultat fins al títol.