L'AUP presenta un Pla de treball «decidit en assemblea i obert a canvis i esmenes»

La formació ha presentat el web de campanya "Estem a punt" per a les eleccions municipals

Marina Dolset i Ferran Monterde, de l'AUP
Marina Dolset i Ferran Monterde, de l'AUP | Carla Serra
Redacció
06 de maig del 2019
L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) ha presentat el seu Pla de treball de cara a les eleccions municipals del pròxim 26-M, un recull de més d'un centenar i 160 pàgines de propostes d'acció local que es poden trobar al seu web de campanya, així com les persones que conformen la llista.

Marina Dolset, número 7 de la formació, ha explicat que es tracta d'un pla "decidit en assemblea" que es basa en quatre eixos principals: persones, habitatge, territori i Ajuntament, i que, a diferència d'altres grups municipals, està dissenyat de cara als propers 8-10 anys: "cal un canvi a la ciutat i això passa per un full de ruta viu, sempre obert a canvis i esmenes. De fet, nosaltres no fem campanya, sinó que fem política tot l'any".

Sota el lema Estem a punt, AUP ha plantejat propostes com desenvolupar una xarxa de centres cívics culturals, millorar l'atenció dels serveis socials i sociosanitaris, crear xarxes educatives en la lluita contra la segregació escolar, entre d'altres. A més, cadascuna de les àrees del pla de treball, inclouen transversalment accions específiques per a dones, joventut, gent gran, diversitat funcional o immigrants.