SORTEIG de dues invitacions dobles per «Mare Terra»

Aquest diumenge a les 12 h uns personatges molt estranys respondran a les preguntes d'en Bernat

Rubitv.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure "Mare Terra"
Rubitv.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure "Mare Terra" | Cedida
Redacció
07 de maig del 2019
Aquest diumenge, 12 de maig, a les 12 h, el Teatre Municipal La Sala acollirà l'espectacle Mare Terra, representat per la Companyia del Príncep Totilau.

RubiTV.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure l'espectacle entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

L'espectacle infantil gira al voltant d'en Bernat, un nen de cinc anys que té una pila de preguntes. Una nit, quan s'acaba d'adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi contrueixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li l'origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l'aparició de l'ésser humà. 

Les entrades tenen un preu de 5€ pels socis i 6€ pel que no son socis.

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'MARE TERRA' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors: El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 10 de maig, a les 10h.