Infants i joves poden optar a subvencions per a activitats esportives

Les ajudes es destinaran a rubinencs d'entre 4 i 18 anys que practiquen un esport federat, activitats d’inclusió o que participen als Jocs Esportius Escolars

La subvenció màxima a atorgar per sol·licitud serà de 525 euros
La subvenció màxima a atorgar per sol·licitud serà de 525 euros | Ajuntament de Rubí
Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:10h
En breu la ciutadania de Rubí podrà accedir a la nova convocatòria de subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d’inclusió corresponents a la temporada 2018-2019. Aquests ajuts estan dirigits a tots aquells infants i joves de 4 a 18 anys que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats. 

Aquest any es manté el topall que es va determinar l’any passat, amb un màxim de 525 euros per sol·licitud, per tal que no hi hagi desequilibris entre disciplines.

A la convocatòria s’especifiquen els diferents conceptes subvencionables com ara les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva. Les beques esportives d’aquesta temporada estan dotades amb una partida pressupostària de 120.000 euros.

Com en altres ocasions, la concessió de les ajudes es farà segons la renda anual de la unitat familiar i en funció del nivell de renda s'establirà el percentatge d'ajut que li correspondrà a la família sol·licitant.

El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà en els pròxims dies i es comunicarà a través de les entitats, les AMPA i les xarxes socials municipals. Les famílies disposaran de 15 dies hàbils per poder formalitzar la demanda a través de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC).