Avui arrenca la campanya de les municipals a Rubí

La majoria de formacions farà la tradicional "penjada de cartells" pel centre de la ciutat

Avui arrenca la campanya de les municipals a Rubí
Avui arrenca la campanya de les municipals a Rubí | Juanma Peláez
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:32h
Aquest dijous a mitjanit els partits que es presenten a les eleccions municipals de Rubí fan la tradicional "penjada de cartells", el tret de sortida a les eleccions municipals. Fins a deu formacions han presentat candidatura, vuit de les quals són presents avui dia al ple municipal (o n'hereten l'esperit o l'essència).

De les principals formacions, la majoria han optat pel centre de la ciutat per donar el tret de sortida als 15 dies frenètics de campanya electoral. Alguns dels punts són la Plaça Catalunya (Junts per Rubí), Carrer Maximí Fornés (Esquerra Republicana), avinguda de Barcelona (Partit Popular), Mercat Municipal (Rubí Republicana i PSC), i la plaça de l'Estació (AUP). D'altres han triat zones més allunyades del centre de la ciutat com el barri de Sant Jordi Park (En Comú Podem), Can Fatjó (Veïns per Rubí) o Ca N'Oriol (Ciutadans).

Un cop finalitzi "la penjada de cartells", els candidats tindran dues setmanes per guanyar-se la confiança de la ciutadania amb l'exposició dels seus programes electorals, ja que seran els més de 50.000 rubinencs i rubinenques els que decidiran quina d'aquestes formacions prendrà les regnes de la ciutat els 4 anys vinents.