Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Cap de setmana farcit de propostes en el que hi destaca l'esperat festival "Los 40 Primavera Pop"

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
17 de maig del 2019
Divendres

Per començar el cap de setmana, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà l'obra de teatre Volem anar al Tibidabo, a càrrec de l'Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer, i una hora més tard, a les 19 h, a la llibreria Lectors, al tren! tindrà lloc la presentació del llibre Todo Blues, de Manuel López Poy, acompanyada amb la música del grup Muddy Wine.

A les 21 h, tots aquells rubinencs i rubinenques apassionats dels personatges amb poders, podran veure la pel·lícula Superlópez, emmarcada en el Cicle Gaudí, a La Sala.

Dissabte

A les 11 h començarà el taller de dibuix amb tisores per a infants de 6 a 11 anys, a la biblioteca, mentre que aquest mateix espai, com ja és habitual, oferirà una activitat en anglès: Scotland, per aprendre l'idioma viatjant sense moure't de la ciutat. 

A les 11.15 h el Museu Etnogràfic Vallhonrat obrirà les seves portes perquè la ciutadania hi pugui entrar i visitar-lo, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, i poc més tard, a les 12 h, el Racó del Llibre acollirà la presentació de Contes i cançons de monstres i animalons.

Ja de cara a la tarda, a partir de les 17 h, tindrà lloc la Fira de la Primavera de Sant Galderic, a la plaça Doctor Guardiet.

A les 20 h, arriba un dels moments més esperats de l'any a Rubí: el festival Los 40 Primavera Popa l'Escardívol. Rercodem que, coincidint amb aquest esdeveniment, hi haurà limitacions d'aparcament i reforç d'FGC a la ciutat. 

Una hora més tard, a les 21 h, tindrà lloc el sopar popular a base de menjar àrab al Pinar, mentre que La Sala acollirà el concert de clàssica El gran circ d'Erick Satie, amb Montserrat Bertral, Quim Lecina i Daniel Blanch.

Diumenge

A partir de les 9.30 h les pistes de Can Rosés seran l'escenari de l'activitat solidària Camina, corre i balla contra el càncer infantil del Col·legi Balmes. 

A les 11 h començarà la Missa Rociera a la Rambla del Ferrocarril i a les 12.30, com ja és habitual, tindrà lloc el vermut musical al Celler, a càrrec de la cantant Paula Peso.

El cap de setmana s'acomiadarà amb l'obra de teatre Shirley Valentine, de Willy Russel i interpretada per Mercè Arànega, a les 18.30 h a La Sala.