SORTEIG de dues invitacions dobles per «Shirley Valentine»

Mercè Arànega interpreta un monòleg còmic aquest diumenge, 19 de maig, a les 18.30 h

Mercè Arànega interpretant Shirley Valentine.
Mercè Arànega interpretant Shirley Valentine. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:40h
Aquest diumenge, 19 de maig, a les 18.30 h, el Teatre Municipal La Sala acollirà l'espectacle Shirley Valentine, un monòleg còmic que parla de la possiblitat de canvi i del coratge de viure. I ho fa d'una manera tan vital, tendra i divertida alhora que no podem fer res més que deixar-nos arrossegar per la força de la seva protagonista: Mercè Arànega.

RubiTV.cat sorteja dues invitacions dobles per anar a veure l'espectacle entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials.

La Shirley és una mastressa de casa de Liverpool que té una relació rutinària amb el seu marit i dos fills que ja han marxat de casa. Un dia, una amiga li fa un regal sorprenent: un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. La proposta trasbalsa la Shirley, que es pregunta què se n’ha fet d’aquella noia que tenia tants somnis i com és que s’ha convertit en una dona de mitjana edat que beu vi blanc mentre prepara un ou ferrat amb patates fregides per al seu marit.

Com pots participar en el sorteig?

El sorteig es farà a través de les xarxes socials i WhatsApp.

Per optar al premi, has de compartir la notícia i enllaç d'aquesta notícia amb els teus seguidors. L'únic requisit és que també siguis seguidor de la pàgina de Rubitv.cat a Twitter i Facebook. Si ets subscriptor del nostre canal de WhatsApp has d'enviar la paraula 'SHIRLEY VALENTINE' i el teu nom i cognoms al nostre Whatsapp (649.015.889). Si encara no ets subscriptor, dóna't d'alta per entrar al sorteig.

Termini de participació i comunicació del nom dels guanyadors: El termini per participar en aquest concurs finalitzarà el pròxim divendres, 17 de maig, a les 10h.