Junts per Rubí vol convertir la planta superior del Mercat en un centre de dia

La iniciativa és una de les propostes que ha presentat la formació en relació a la gent gran

Una persona gran
Una persona gran | Adrià Costa
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:03h
Junts per Rubí (JxR) ha criticat la falta de recursos destinats a l'oci de la gent gran durant aquest mandat. El seu candidat a l'alcaldia, Jaume Buscallà, considera que a la ciutat hi manquen locals dedicats a la gent gran i ha criticat a  l'Ajuntament de "no prendre's seriosament aquest tema". 

Per tal de reactiva l'oci per aquest sector de la ciutadania, la formació proposa tres grans punts. En primer lloc destinar la planta superior del Mercat Municipal que actualment en desús exclusivament a la gent gran, per tal de fer-ne un centre de dia. Junts per Rubí considera que l'espai és la millor opció després de dotze anys tancat i per la seva proximitat amb el centre de la ciutat.

També proposa impulsar el retorn de les excursions i les sortides per a la gent gran. Buscallà assegura que "eren un èxit" i que és una bona manera, també, de reactiva l'economia local organitzant aquestes sortides amb les agències de viatges de la ciutat.

Finalment han explicat que existeix un vincle especial entre la gent gran i el Casino i proposen que un cop la reforma de l'edifici sigui una realitat, es destini un dia a la setmana exclusivament per activitats d'oci per a la gent gran.