ART

Rubí se suma aquest dissabte al Dia Internacional dels Museus

El Museu Municipal Castell i el Museu Etnogràfic Vallhonrat participen en aquesta commemoració

per Redacció, 16 de maig de 2019 a les 10:00 |
El MMUC mostrarà una maqueta interactiva del patrimoni de Rubí | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Museu Municipal Castell (MMUC) i el Museu Etnogràfic VAllhonrat commemoraran aquest dissabte el Dia Internacional dels Museus 2019, que enguany arriba sota el tema Els museus com a eixos culturals: El futur de la tradició. La celebració està dedicada als nous papers que exerceixen aquestes institucions com a agents actius en la seves comunitats, tot esdevenint plataformes on la creativitat es combina amb el coneixement i les persones visitants poden cocrear, compartir i interactuar.

Durant tot el cap de setmana, la sala temporal del MMUC mostrarà una nova maqueta interactiva del patrimoni de Rubí, que a partir d’ara formarà part de l’exposició permanent, mentre que el Museu Etnogràfic Vallhonrat, col·laborador habitual de l’equipament municipal en aquesta celebració internacional, exposarà aquest dissabte en una de les seves sales dues peces: un quadre de l’artista local Miquel Mas i una obra escultòrica del també rubinenc Pep Borràs, que el MMUC ha cedit amb motiu de la commemoració.


El mateix dissabte, el Museu Etnogràfic Vallhonrat també oferirà una visita guiada a les seves sales a les 11.15 h.

 

Participació