El Pinar organitza un sopar popular a base de menjar àrab

La ciutadania del barri d'El Pinar prepararà una harira aquest dissabte

La sopa típica del Marroc harira
La sopa típica del Marroc harira | Cedida
Redacció
16 de maig del 2019
Aquest dissabte, a partir de les 21 h, el barri d'El Pinar celebra un sopar popular a base d'harira, una sopa típica del Marroc elaborada a base de carn, tomàquet i llegum que pel seu alt valor nutritiu resulta idònia per trencar el dejuni del Ramadà. El plat se servirà acompanyat de dàtils, chebakia, briwat i Rghifa, tot plats tradicionals del Marroc, i l'activitat comptarà amb una explicació sobre el Ramadà, els seus costums, motius i objectius.

Es tracta d'una iniciativa d'un grup de dones del barri amb la intenció d'aprofitar la celebració del Ramadà per part de la comunitat musulmana i obrir el sopar de dejuni de dissabte a la ciutadania per donar a conèixer aquesta tradició.

Des del divendres 17 i durant tot el dissabte es prepararan tots els plats que hauran de ser servits el diumenge a la nit.

El sopar tindrà lloc a la plaça de davant del Centre Cívic La Cruïlla i tot seguit podrem disfrutar de l'actuació d'una orquestra de música tradicional que animarà la trobada.

Aquesta proposta, que compta amb la col·laboració d'altres entitats del barri i del consistori, s'emmarca en la iniciativa de transformació urbana i cohesió social Fem Barri