Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana Rubí ofereix diverses activitats per a tots els públics, us en destaquem algunes:

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
24 de maig del 2019
Divendres

Avui, a les 18 h, la Biblioteca Mestre Martí Tauler oferirà la segona sessió del taller de bitcoins, i una hora més tard, a les 19 h, es projectarà el documental Time tiral al Celler.

A les 20 h La Sala Noble de l'Ateneu esdevindrà l'escenari de l'actuació del compositor i pianista italià Stefano Costa. Mentrestant, es donarà el tret de sortida als
tornejos esportius de La Nit és Jove, a la pista poliesportiva Les Torres (La Jaula).

A les 21 h serà el moment de gaudir de la pel·lícula Dogman, dirigida per Matteo Garrone, a La Sala i a les 22 h arrencarà la Festa Do Pulpo de La Irmandade Galega a la Rambla del Ferrocarril. La celebració durarà tot el cap de setmana.

Dissabte

De 9 a 20 h, com cada 4t dissabte de mes, tindrà lloc el mercat de l'artesania a l'illa de vianants. A les 10 h la llibreria Lectors, al tren! oferirà un taller de perfecció de cal·ligrafia i a les 11 h la biblioteca acollirà l'Story Time per a infants d'1 a 7 anys.

Ja de cara a la tarda, a les 16.45, començarà la ballada d'infants que dona pas a la 5a edició de la Trobada d'Esbarts Infantils de Rubí

A les 18 h el Celler serà l'espai que oferirà l'activitat Camins enlaire per a infants d'1 a 10 anys, amb l'objectiu de fer construccions ocupant l'espai buit que ens envolta, i a les 19 h hi haurà una vetllada flamenca a la seu de la Peña Calixto Sánchez amb actuacions de l'Estrellita de Graná, Manuel el Lagareño, Jessy, Manolo de Linares i José M. Gómez, Loly Reyes i Aromas de Azahar.

Diumenge

A les 12 h l'Orquestra de Cambra i l'Orquestra d'Alumnes amb necessitats de l'Escola Municipal de Música Pere Burés oferiran un concert al Celler i ja no serà fins a les 16.30 h que s'obriran les portes del Casal de la Gent Gran per gaudir d'un ball amb Tago-Mago.

Recordem que diumenge, a més, tota la ciutadania està cridada a les urnes per decidir l'alcalde de Rubí i els eurodiputats del Parlament Europeu.