La Cursa Solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 € contra el càncer infantil

Prop de 500 persones han participat en les activitats organitzades per recollir fons per a l'Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu

L’activitat ha tingut lloc a les pistes d’atletisme de Can Rosés
L’activitat ha tingut lloc a les pistes d’atletisme de Can Rosés | Localpres
Redacció
21 de maig del 2019
La 5a edició de la Cursa Solidària organitzada pel Col·legi Balmes i l'Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre ha tingut lloc aquest diumenge a les pistes d'atletisme de Can Rosés i ha aplegat prop de 500 participants, entre la cursa d'infants, la d'adults i la sessió de zumba. La jornada, també ha ofert un dinar popular on s'han repartit més de 250 racions.

Sota el títol Camina, corre i balla contra el càncer infantil, la iniciativa ha recollit, fons, un any més, per a l'Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu. Fins a 5.000 euros ha recollit l'AMPA amb totes les activitats organitzades.

El president de l'entitat, César Obea, ha celebrat aquesta fira tot i els temors de pluja: "La previsió deia que faria mal temps però, tot i això, ho vam poder celebrar i, al final, hi va participar més gent de la que preveiem. Estem molt satisfets".

L'organització encara no ha fet pública la xifra definitiva, ja que encara queda obert el Dorsal Solidari per a persones que han fet donacions però no han participat a la cursa.