Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Primer cap de setmana de juny farcit d'activitats per a tots els rubinencs i rubinenques

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
31 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:14h
Divendres

Per començar el cap de setmana, a les 17.30 h es donarà el tret de sortida a la 4a edició del festival Teatre sense teatre, que durarà tot el cap de setmana i comptarà amb una dotzena d'espectacles. A més, coincidint amb el primer cap de setmana de juny, els barris de Ca n'Oriol i el 25 de Setembre de Rubí celebraran les seves festes, també amb un grapat d'activitats que s'allargaran fins diumenge.

A les 19 h, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà la presentació del llibre Cuando no nos queda nada, del rubinenc Raúl Velasco, mentre que Las Niñas de la Brecha oferiran un recital de poesia, música i il·lustració en directe a la llibreria Lectors, al tren! 

A les 21 h, tota la ciutadania podrà gaudir de la pel·lícula Border, dirigida per Ali Abbasi, que es projectarà a La Sala.

Dissabte

De bon matí, a les 9 h, arrencarà el Torneig Dr. Guardiet de l'Escola Montserrat. Dues hores més tard, a les 11 h, tindrà lloc el taller Arts & Crafts: Summer Crafts! a la biblioteca i l'Ateneu Municipal serà l'espai que acollirà el Cicle de Música per a la petita infància.  

A les 17 h començarà El meu primer Festival, una proposta adreçada al públic infantil mentre que els col·leccionistes reuniran una trentena d'expositors al passeig Francesc Macià amb motiu de la 18a edició de la Fira del Col·leccionisme. A més, el Museu Etnogràfic Vallhonrat s'ha sumat a la iniciativa i oferirà visites guiades gratuïtes per les seves instal·lacions a les 18 i a les 19 h. 

Finalment, a les 18 h, hi haurà una ballada doble de sardanes a la plaça Catalunya per celebrar el Dia de l'Associacionisme Cultural.

Diumenge

A les 12 h tindrà lloc l'actuació de la banda de blues argentina La Mississippi, al Celler i a les 19.15 l'Escola de Dansa Dinàmic Crescendo oferirà l'espectacle We will rock you, a La Sala.