L'AUP finalitza la campanya amb l'esperança que «Rubí es remogui»

La formació assambleària ha celebrat l'acte final de campanya en un ambient festiu al CRAC

L'acte final de campanya de l'AUP s'ha celebrat al CRAC
L'acte final de campanya de l'AUP s'ha celebrat al CRAC | Sergio Cerdán
Sergio Cerdán / Carla Serra
25 de maig del 2019

Aquest divendres al vespre l’Alterativa d'Unitat Popular (AUP) ha tancat la seva campanya electoral per a les eleccions municipals del 26-M en un ambient festiu al CRAC.

La seva candidata Betlem Cañizar acompanyada d'Eulalia Formiguera i Montserrat Roussé, número dos i tres de la llista electoral respectivament, han mostrat la seva satisfacció amb la feina feta: "Estem contentes perquè creiem que hem fet una bona campanya. Hi ha participat moltíssima gent i això dona idea de la capacitat que tenim per canviar les coses”.

Cañizar ha afegit que “s’ha de treballar tot l’any, no només un dia" i que esperen que "realment hi hagi un canvi, que realment passin coses, que a Rubí es remogui la situació i que puguem fer, no una passa endavant, sinó unes quantes".

Per la seva banda, Eulalia Formiguera també ha explicat que la formació afronta les eleccions amb bones sensacions i, tot i que afirma que "això s'haurà de veure diumenge", ha dit que amb les impressions que tenen d'aquests 15 dies de campanya, per a elles, amb això "ja han guanyat".