1 de 10
AUDIOVISUAL

La Lombarda Films organitza un concurs de videoclips

Durant la nit de Festa Major del 27 de juny, en el context del PiñaRock, es donarà a conèixer la banda guanyadora

1r concurs de videoclips de La Lombarda Films | Cedida
per Redacció, 27 de maig de 2019 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La productora audiovisual rubinenca La Lombarda Films ha organitzat per primera vegada un concurs de videoclips amb l'objectiu de donar l'oportunitat als cantants i grups musicals de la ciutat de donar-se a conèixer. Això i tot, es pot presentar qualsevol persona o banda d'arreu de Catalunya.

Les obres que es presentin, màxim una cançó per banda, poden ser de qualsevol gènere i format, els únics requisits són que no s'hagi realitzat el videoclip abans de l'1 de gener del 2017 i que tingui una durada de màxim 5 minuts, amb crèdits inclosos. 


La banda guanyadora tindrà l'oportunitat de gravar un tema de màxim 4 minuts amb l'estudi de terrassa EM Estudis.

Els visualitzadors del Festival de curts freaks, fantàstics i de terror Infest decidiran quins són els 3 videoclips finalistes, els quals es projectaran la nit de Festa Major del 27 de juny en el context del PiñaRock, un esdeveniment organitzat per l'entitat en què la cultura audiovisual i musical en serà la protagonista. En acabar l'esdeveniment, el jurat, format per periodistes i músics amb experiència en el sector audiovisual i musical, donarà a conèixer el videoclip guanyador. 


Les obres es poden presentar fins al dijous 13 de juny i per inscriure's cal enviar un correu electrònic a l'adreça del PiñaRock: pinarockfestival@gmail.com

 

Participació