Darrer ple del mandat farcit de tràmits administratius

14 regidors s'acomiadaran de l'Ajuntament de Rubí aquest dijous

L'Ajuntament de Rubí
L'Ajuntament de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
29 de maig del 2019
Aquest dijous, 30 de maig, es posa el punt final al mandat 2015-2019 amb el darrer ple municipal que estarà farcit de tràmits administratius com donar compte al canvi de denominació de l'empresa adjudicatària del servei de Transport Urbà de Viatgers, que passa a dir-se Corporación Española de Transportes S.L a Avanza Movilidad Urbana S.L.

També passaran per la sessió plenària la liquidació del Pressupost General de l'Ajuntament, l'informe d'intervenció de bestretes de caixa fixa i ADOPJ i el de fiscalització prèvia, tots tres de l'exercici 2018.

Finalment, passarà la modificació del contracte de servei i neteja de col·legis públics i dependències municipals, en què contempla l'ampliació de l'horari de neteja d'aquests espais, i l'adjudicació del contracte de servei de recollida de les diverses fraccions de residus municipals i de neteja viària al terme municipal de Rubí.

Al finalitzar el ple municipal, 14 regidors s'acomiadaran per donar pas a noves persones que formaran part del nou Ajuntament de Rubí durant els 4 anys vinents, el qual es constituirà el dissabte 15 de juny en el marc d'un nou ple municipal.