Un grup de pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora porta la màgia de «Peter Pan» a La Sala

Els rubinencs podran gaudir d'aquesta representació tan especial el proper dimecres 5 de juny

Els pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora interpreten Peter Pan
Els pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora interpreten Peter Pan | Cedida
Redacció
03 de juny del 2019
10 anys enrere, un grup de pares i mares dels alumnes de l'Escola Ca n'Alzamora van crear un taller de teatre en el marc del Pla Educatiu de l'Entorn, amb l'objectiu de facilitar a les persones que desconeixien o no practicaven la llengua catalana l'aprenentatge d'aquesta llengua. Així doncs, mitjançant aquesta iniciativa i sota el guiatge de l'actor, ballarí i director de l'Escola de Ball i Teatre Vuit Temps de Rubí, Santiago Granizal, pares i mares del centre escolar van començar a preparar la primera obra de teatre: Peter Pan

Des de llavors, ja han interpretat les històries d'Aladdin, Shrek, La Bella i la Bèstia, Inside Out, Toy Story, El Rei Lleó, Matilda i Casper. 

Enguany, per commemorar el seu desè aniversari, el grup recupera el clàssic amb el qual es va estrenar i torna a portar a l'escenari la màgia de Peter Pan. Actualment són tretze actors i actrius, molts dels quals hi són des de l'inici, els que fan que aquesta representació tan especial sigui una realitat. Tot i que les despeses de vestuari, decoració i attrezzo van a càrrec dels membres del grup, reben el suport de la direcció i de l'AMPA de l'escola. 

Tots aquells rubinencs i rubinenques que vulguin gaudir de l'obra de teatre la podran veure el pròxim dimecres 5 de juny a La Sala, però encara faran una altra representació el dia 14 de juliol al Casal Popular, amb l'objectiu de recaptar fons per la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.