El cartell del RRandom Festival segueix creixent

Anunciem nous artistes i grups que tocaran en el festival rubinenc entre el 22 i el 30 de juny

Un dels concerts del RRandom del 2018
Un dels concerts del RRandom del 2018 | Localpres
Redacció
31 de maig del 2019
Com ja vam anunciar dies enrere, enguany arriba la 4a edició del Rubí Random Music Festival, conegut com a RRandom, que tindrà lloc del 22 al 30 de juny a diferents espais de la ciutat. A menys d'un mes que comenci el festival i, també, la festa major de Rubí, seguim coneixent nous artistes i grups de música que pujaran als escenaris de la ciutat per fer gaudir als rubinencs i rubinenques.

Alguns d'ells són Kaotiko, Timeless, StringcordZ i Soak in Bleach (22 de juny), Chocadelia Internacional (23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan), el cantautor Marway (25 de juny) i Buhos, Sixtus i Judit Nedderman i Dolo Beltrán (27 de juny).

Un dels moments més esperats del festival serà la nit 29 de juny, la Nit Golfa, en què tocaran Versión impossible i el mític grup de pop rock i new wave La Unión a l'Escardívol.

A banda d'aquests també s'han confirmat les actuacions de Los Brincos, Sabor de Gràcia i Los Diablos, la mateixa nit del 29 de juny a la plaça Doctor Guardiet, a més de Los Zigarros i Kiss of death, durant la nit del rock del 22 de juny, i Maruja Limón, el 26 de juny a La Sala.