L'Espona ofereix una exposció amb motiu del Dia Internacional dels Arxius

La mostra que posa en valor la tasca cultural de les entitats sense ànim de lucre es podrà visitar diumenge 9 de juny al matí

Parella de dansaire del 1952
Parella de dansaire del 1952 | Daniel BAs
Redacció
05 de juny del 2019
Amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius, del 3 al 9 de juny, els arxius catalans obren les seves portes i organitzen nombroses activitats culturals per tal de donar a conèixer i promoure els arxius entre la ciutadania, ja que són els garants de la conservació i preservació dels documents.

Així doncs, l'Esbart Dansaire de Rubí s'ha sumat a aquesta jornada de portes obertes i oferirà, el diumenge 9 de juny coincidint amb el Dia Internacional dels Arxius, una petita exposició de diferents materials, audiovisuals i una visita guiada per mostrar i explicar la valuosa tasca cultural que es realitza des de les entitats sense ànim de lucre i, en concret, des del mateix Esbart a través del fil conductor de la seva documentació i vestiteca. Aquesta és una excel·lent oportunitat per descobrir o aprendre més sobre aquest equipament cultural, el patrimoni documental, bibliogràfic i museístic de la ciutat.

La jornada de portes obertes tindrà lloc entre les 10 i les 13 h a l'Espona, Cal Gaspà, i la visita guiada serà a les 11 h.