AUDIOVISUAL

Últims dies per presentar el teu videoclip al concurs de La Lombarda Films

Durant la nit de Festa Major del 27 de juny, en el context del PiñaRock, es donarà a conèixer la banda guanyadora

1r concurs de videoclips de La Lombarda Films | Cedida
per Redacció, 10 de juny de 2019 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La productora audiovisual rubinenca La Lombarda Films ha organitzat per primera vegada un concurs de videoclips amb l'objectiu de donar l'oportunitat als cantants i grups musicals de la ciutat de donar-se a conèixer. Això i tot, es pot presentar qualsevol persona o banda d'arreu de Catalunya.

Les obres que es presentin, màxim una cançó per banda, poden ser de qualsevol gènere i format, els únics requisits són que no s'hagi realitzat el videoclip abans de l'1 de gener del 2017 i que tingui una durada de màxim 5 minuts, amb crèdits inclosos. 


La banda guanyadora tindrà l'oportunitat de gravar un tema de màxim 4 minuts amb l'estudi de terrassa EM Estudis.

Els visualitzadors del Festival de curts freaks, fantàstics i de terror Infest decidiran quins són els 3 videoclips finalistes, els quals es projectaran la nit de Festa Major del 27 de juny en el context del PiñaRock, un esdeveniment organitzat per l'entitat en què la cultura audiovisual i musical en serà la protagonista. En acabar l'esdeveniment, el jurat, format per periodistes i músics amb experiència en el sector audiovisual i musical, donarà a conèixer el videoclip guanyador. 


Les obres es poden presentar fins el pròxim dijous 13 de juny i per inscriure's cal enviar un correu electrònic a l'adreça del PiñaRock: pinarockfestival@gmail.com

 

Participació