La señora de González, Che Sudaka i Pep's Show Boys, al festival Rubisound

El Rubisound està emmarcat en el festival RRandom i tindrà lloc el primer dia de Festa Major

La señora de González torna als escenaris pel festival Rubisound
La señora de González torna als escenaris pel festival Rubisound | Cedida
Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:24h
Rubisound és un programa musical de Ràdio Rubí dedicat als cantants i grups de música locals. Enguany l'emissora fa 40 anys i per celebrar-ho han organitzat un concert, emmarcat en el festival RRandom de Festa Major, que servirà per tancar la temporada, el cinquè de la seva història.

El concert del Rubisound tindran lloc el dijous 27 de juny a la plaça del Doctor Guardiet, a partir de les 22.30 h i proposaran un recorregut pel passat, present i futur de la música local.

La primera actuació anirà a càrrec de La señora de González, una de les bandes rubinenques de Pop Rock amb més llarga trajectòria i multitud de seguidors a la ciutat. La banda va començar el 2001, i tot i que es va dissoldre 12 anys més tard, retorna en primícia a l'escenari exclusivament pel festival.

Che Sudaka serà el segon grup en tocar. Una de les bandes de mestissatge musical amb més projecció internacional, havent actuat durant 17 anys i pels cinc continents, portant a l'esquena més de 1500 concerts. 

Finalment, Pep's Show Boys pujarà a l'escenari per fer gaudir al públic del seu particular estil d'electroswing. Pep Ventura, l'actual propietari de l'estudi rubinenc Essentia Beyond Musica, lidera la banda amb una cantant femenina, saxo, tecles i bases electròniques que apunten a una gran projecció de futur.