Presó per a l'home que va apunyalar un altre a Montcada i Reixac

Un grup de veïns van retenir i colpejar el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l'arribada dels Mossos

Dispositiu policial a Montcada i Reixac
Dispositiu policial a Montcada i Reixac | ACN
NacióDigital
05 de juny del 2019
El titular del jutjat d'instrucció 6 de Cerdanyola del Vallès ha decretat aquest dimarts presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home que aquest dissabte va apunyalar un altre home a Montcada i Reixac. L'agressió, amb arma blanca, va passar pels volts de les 10.30 hores en plena via pública, a la zona de l'estació de Renfe del barri de Santa Maria.

La víctima ja es trobava morta quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc i van detenir el presumpte autor dels fets, localitzat a la zona. De fet, alguns testimonis van explicar que un grup de veïns va retenir i colpejar el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l'arribada de la policia catalana.

El detingut és un home de 26 anys i de nacionalitat espanyola i, segons els testimonis, la víctima va rebre diverses punyalades a diferents parts del cos amb un ganivet llarg. Alguns testimonis van apuntar que el mòbil de l'agressió podria ser passional i que, després dels fets, el presumpte autor dels fets hauria llençat el ganivet en un pati de la zona.