El president de Directe 68 explica a Rubí «l'engany dels partits» sobre el procés d'independència

David Raventós denuncia la censura patida pel seu partit en els mitjans nacionals i la persecució contra ell

El president de Directe 68, David Raventós
El president de Directe 68, David Raventós | Marta Casas
Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:11h
El president de Directe 68, un nou partit independentista, va presentar ahir a la tarda el seu projecte, que té la voluntat de tirar endavant la independència de Catalunya de manera efectiva.

La conferència, titulada Directes a la independència, ha explicat la visió política actual sobre el procés d'independència, que Raventós considera que ha estat "un engany" perpetrat tant pels "processistes" com pels unionistes, que treballarien units per anar contra la voluntat del poble "i matar la independència durant 100 anys".

L'objectiu del partit, doncs, és desmuntar una mentida a set milions de persones, i aconseguir declarar la independència un cop estiguin a punt per presentar-se a unes eleccions al Parlament.

Raventós ha carregat contra els líders dels partits polítics independentistes, acusant-los de "traïció" i assegurant que, en realitat, mai han tingut com a objectiu proclamar la independència, ni tan sols el propi Puigdemont. De fet, durant els dies del judici s'han pogut sentir molts dels líders independentistes empresonats defensar que la independència no es va declarar mai de manera efectiva.

A més, el president de Directe 68 ha estat molt crític amb la censura que els mitjans nacionals han imposat contra el seu partit, i la particular persecució que ha patit ell mateix, amb amenaces de mort incloses.

Per tal d'explicar tot aquest "engany", Raventós i el seu partit oferiran conferències arreu del territori, i l'1 d'octubre està previst que s'estreni un documental titulat La Mentida. El documental de la veritat.