L'organització de l'Infest proposa un joc per a qui vulgui conèixer l'anunci del Festival

Només els assistents als Premis Arkam van presenciar l'anunci, produït per La Lombarda Films i que s'estrenarà al públic el proper dia 11 de juny

L'Infest estrena anunci oficial i dona l'oportunitat de conèixer-lo amb un joc
L'Infest estrena anunci oficial i dona l'oportunitat de conèixer-lo amb un joc | Infest Rubí
Redacció
07 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:32h
El Festival Infest, de cinema freak, fantàstic i de terror, ja té anunci oficial. Les persones que van assistir a la gala d'entrega dels premis Arkam el van poder veure en primícia el passat 26 d'abril, però no s'estrenarà al gran públic fins el proper 11 de juny.

Ara bé, des de l'organització de l'Infest asseguren que "estan molt bojos" i proposen a tots els seus seguidors i seguidores un joc, que comença amb unes coordenades geogràfiques per trobar un codi QR que ajudarà a trobar l'anunci abans que ningú.

Qui aconsegueixi arribar a aquest codi QR veurà, segons publica l'organització de l'Infest, "el millor del 2019". L'anunci està creat per La Lombarda Films.

A més, des de l'organització es demana que qui trobi el codi i pugui veure l'anunci, es faci una fotografia selfie gaudint-ne. Qui hi arribi abans, a més, rebrà una samarreta del Festival.

Les coordenades per trobar aquest codi son les següents: 41.487512, 2.033463