La UP Les Torres - Rubí es proclama campiona de Catalunya en tripletes

L'altra tripleta masculina i la femenina aconsegueixen ser finalistes del seu campionat

Raúl Leo, Sergi Rodríguez i José María Mercado es proclamen campions de Catalunya en tripletes
Raúl Leo, Sergi Rodríguez i José María Mercado es proclamen campions de Catalunya en tripletes | UP Les Torres - Rubí
Redacció
11 de juny del 2019
Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de petanca en modalitat tripletes a les instal·lacions esportives de La Magòria a Barcelona.

La UP Les Torres - Rubí va aconseguir classificar quatre tripletes: dues de masculines, una de femenina i una de juvenils. La formada per Sergi Rodríguez, Raúl Lao i José María Mercado, en la categoria sènior masculina, es va proclamar campiona de Catalunya de petanca després de realitzar un campionat perfecte.

Al matí van aconseguir passar el tall que els permetia l'accés a les finals. En les semifinals van derrotar el Prat per 13-6 després d'un inici força igualat, i a la final no van donar cap oportunitat al seu rival, La Bordeta de Lleida, acabant amb una contundent victòria per 13 a 1.

El resultat obtingut per la tripleta de Rubí els permetrà jugar el torneig Ciudad de Sevilla, el proper mes de setembre.

Bons resultats de la resta d'equips rubinencs

L'altra tripleta masculina, formada per Antonio Agüera, Daniel Agüera i Luis Fernández va aconseguir també arribar a la final, però van caure derrotats.

La mateixa sort va tenir la tripleta femenina, formada per Patricia Rodríguez i Queralt Boixader. Aquest ha estat el millor resultat de les noies al llarg de tota aquesta temporada.

Finalment, els juvenils Víctor Ruiz, Izan Reyes i María Ruiz no van aconseguir passar el tall del matí, tot i el gran joc que van realitzar.

Amb aquest darrer torneig es dona per tancada la temporada 18/19, en què la UP Les Torres - Rubí ha aconseguit tres ascensos de categoria, un subcampionat de Catalunya individual i un tercer lloc al Campionat d'Espanya de tripletes, a més del Campionat disputat aquest cap de setmana.