Xavier Corbera, ERC: «Exigim participar en els grans projectes de ciutat des del minut zero»

La formació enceta aquesta nova etapa assegurant que és "l'única alternativa possible per fer un canvi a la ciutat"

Els set regidors d'ERC del nou mandat a l'Ajuntament de Rubí
Els set regidors d'ERC del nou mandat a l'Ajuntament de Rubí | Carla Serra
13 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:30h


El portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Rubí, Xavier Corbera, acompanyat dels 6 regidors que formaran part del nou Ajuntament de Rubí, ha fet balanç dels resultats obtinguts a les passades eleccions municipals del 26-M. Tot i no haver estat la força més votada, Corbera ha afirmat que "encetem una nova etapa amb uns resultats històrics i que ens situen com el principal partit de l'oposició". 

Per ERC, els resultats de la jornada electoral diferencien dos blocs molt clars: el del Partit Socialista "que marca la continuïtat d'aquests darrers quatre anys" i el d'Esquerra Republicana "que encapçala el bloc de l'oposició". En aquest sentit, Corbera ha assegurat que la ciutadania que ha votat al PSC "ha premiat la continuïtat d'un projecte caduc", mentre que ERC és "l'única alternativa possible de canvi per Rubí". A més, ha criticat que la ciutadania no ha tingut en compte "que l'alcaldessa ha comprat regidors, la seva incapacitat d'arribar a consensos, la maca de diàleg o la utilització electoralista de qüestions socials".

"Tot i que de moment no és possible el canvi tan desitjat a la ciutat, ens reconforta saber que gràcies a qui ha valorat la veritat, l'honestedat, l'esforç i les capacitats d'un equip preparat i amb ganes de treballar per la ciutat, fan que avui Esquerra tingui més força que mai. Serem la veu de les 7.231 persones que han confiat en nosaltres", ha afirmat el portaveu.

Els republicans també han volgut deixar clar el seu paper a l'Ajuntament de Rubí a partir d'aquest dissabte, i han assegurat que no avalaran cap projecte que surti de l'equip de govern si ells no hi han participat: "exigim participar en els projectes de ciutat des del minut zero".

També han afirmat que continuaran fiscalitzant l'acció de l'equip de govern des d'una oposició contundent i constructiva i posant el partit a disposició de la ciutat per aconseguit tot allò que Rubí necessita.