La Sala s'omple per gaudir de l'espectacle «Viure és ara» de les corals escolars

Al voltant de 250 alumnes han participat en la 7a cantata de les corals descentralitzades de l'Escola Municipal de Música Pere Burés

Al voltant de 250 alumnes han participat en la 7a cantata de corals
Al voltant de 250 alumnes han participat en la 7a cantata de corals | Cedida
Redacció
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:16h
El Teatre Municipal La Sala ha estat aquest dimecres a la tarda, per 7è any consecutiu, l'escenari de la cantata de les corals escolars. Al voltant de 250 alumnes de 9 centres escolars de la ciutat han unit les seves veus per interpretar diverses peces sota el títol Viure és ara

Es tracta de 13 corals descentralitzades de l'Escola Municipal de Música Pere Burés formades per alumnes des de P4 fins a batxillerat que, en comptes d'assajar a les aules de l'Escola de Música ho fan a les seus centre educatius. És gràcies a la Carme Jiménez i al Baldomer Sans, professors de l'Escola Municipal de Música, que es desplacen a les escoles i instituts per oferir-los classes de cant.  

L'espectacle d'enguany ha volgut ser un cant a la vida, l'amistat i l'amor i és per això que s'han pogut escoltar cançons com Sempre brilla el sol i Caminando por la vida. A més, entre una peça i l'altra s'ha projectat un petit curtmetratge protagonitzat per un personatge rubinenc que ha parlat sobre la cançó que vindria a continuació. 

Aquesta ha estat la cantata dels alumnes més grans, mentre que dimecres va tenir lloc l'espectacle Un món de colors basat en pel·lícules Disney com ara Peter Pan, El Rei Lleó o La Bella i la Bèstia i interpretat per les corals infantils. La proposta defugia dels estereotips de princeses i herois i ha fet servir els personatges animats per parlar de valors i amistat.