«7 raons per fugir», la pel·lícula de juny del Cicle Gaudí

El film, amb un repartiment coral de luxe, es podrà veure en una quarantena de cinemes de Catalunya

Un fotograma de «7 raons per fugir»
Un fotograma de «7 raons per fugir» | Acadèmia del Cinema Català
NacióDigital
14 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:27h
Sergi López, Emma Suárez, Francesc Orella, Lola Dueñas, Àgata Roca i David Verdaguer, entre d'altres, formen el repartiment de luxe de 7 raons per fugir. Una pel·lícula que es va estrenar als cinemes el 5 d'abril i que fa una crítica àcida de la societat en to d'humor negre, amb diferents personatges, situacions i problemàtiques diverses. Ara, el film dirigit per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, es podrà tornar a veure a una quarantena de cinemes d'arreu del país, a preu reduït, en el marc del Cicle Gaudí. La projecció a Rubí tindrà lloc aquest divendres a les 21 h al Teatre Municipal La Sala.


Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís. Set històries d’humor negre d’una societat disfuncional.

Fitxa tècnica

Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto, David Torras
Guió: Esteve Soler
Música: Julie Reier
Estrena: abril de 2019
Durada: 75 minuts
Gènere: comèdia negra
Versió: original en català i castellà
Intèrprets: Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella


 

Un fotograma de «7 raons per fugir» Foto: Acadèmia del Cinema Català