L'equip absolut B de waterpolo masculí del CN Rubí es proclama Campió de Catalunya de la 1a Divisió

El club rubinenc també ha estat present al Triatló de la Rioja assolint molts bons resultats per part dels seus triatletes

L'equip absolut B masculí del CN Rubí ha celebrat la victòria
L'equip absolut B masculí del CN Rubí ha celebrat la victòria | CN Rubí
Redacció
19 de juny del 2019
El Club Natació Rubí segueix celebrant victòries. Una d'elles ha estat la de l'equip absolut B de waterpolo masculí, que s'ha proclamat Campió de Catalunya de la 1a Divisió, vencent a la final a doble partit al Club Natació Poble Nou. Els waterpolistes rubinencs dirigits per Dani Gomez es va imposar en els dos enfrontaments; l’anada disputada a Can Rosés amb un resultat de 13-6 i l'altre celebrat a Barcelona assolint la victòria 12-13.

D'altra banda, també es va disputar el Campionat de Catalunya en categoria cadet, en què l'equip cadet masculí del club rubinenc va assolir la quarta posició i l'equip femení la cinquena.

Aquest cap de setmana el Club Natació Rubí també ha estat present amb un grup de 9 triatletes al Triatló de la Rioja. Els esportistes es van desplaçar fins a Logroño per disputar el triatló de mitja distància d’aquesta comunitat. D'entre ells, Fernando Garrocho va assolir la primera posició en la categoria del seu grup d’edat, 45/49, i Ricard Valenzuela la tercera posició el grup 55/59.

Triatletes del club rubinenc han participat en el Triatló de la Rioja Foto: CN Rubí