Un concert de The Minstrels Quartet per cloure el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí

La presidenta de l'AFOPA felicita l'AEUR i convida a l'Ajuntament a realitzar coses conjuntament

Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:11h
L'Aula d'Extensió Universitària va celebrar ahir la cloenda del curs 2018-2019. I ho va fer amb un concert de The Minstrels, un quartet de veus formades a l'entorn de l'Escolania de Montserrat que es va unir l'any 1997 i pren el seu nom en els trobadors medievals que durant la segona meitat del segle XIX va servir per distingir les representacions teatrals amb elements o personatges de la cultura negra.

Abans del concert, però, la Junta va voler fer un agraïment a les persones que més activament estan organitzant els cursos, i també a tots els socis i sòcies per la seva implicació i col·laboració.

L'alcaldessa, Ana Maria Martínez, també va valorar molt positivament la tasca de l'Aula, ja que en dos anys han fet un gran recorregut, i va encoratjar-los a seguir endavant de cara al curs que ve.

També va assistir a l'acte de cloenda la presidenta de l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA), Muntsa Lamúa, que va assegurar que l'Aula de Rubí "no ens podia fallar", i va fer una crida a l'Ajuntament, més concretament a l'alcaldessa, que organitzessin coses junts.

L'acte va finalitzar amb una copa de cava i coca.