1 de 10
FESTA MAJOR 2019

Servei especial d'autobús i restriccions d'aparcament durant la Festa Major

El servei de Rubí Bus funcionarà del 27 al 30 de juny amb una freqüència de pas d’una hora en horari nocturn

L'aparcament de l'Escardívol es restringeix uns dies | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 25 de juny de 2019 a les 10:20 |
Aquest article es va publicar originalment el 25 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any més l'Ajuntament de Rubí torna a posar a disposició de la ciutadania un servei especial d'autobús en horari nocturn durant els dies de la Festa Major. Així, del 27 al 30 de juny, els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 continuaran funcionant a partir de les 22 h amb una freqüència de pas d'uns 60 minuts. 

El servei, gestionat per Rubí Bus, estarà operatiu dijous 27 de juny fins a les 4 h, divendres 28 de juny fins a les 5 h, dissabte 29 de juny fins a les 6 h i diumenge 30 de juny fins a les 24 h.


A més, a causa dels talls de circulació programats amb motiu de la Festa Major, entre els dies 27 i 30 de juny es faran diverses modificacions als itineraris de les següents línies d’autobusos urbans. D'una banda, les línies 1 i 4 en sentit nord no pararan a davant del Rubí Forma. La parada de referència serà la d’Edison a la C-1413 (L1) i Joan Puig (L4). La parada de referència del centre serà Riera-Guardiet, a l’Escardívol. En sentit sud, les línies 1 i 5 es desviaran des del carrer Cadmo a la C-1413 i quedaran anul·lades les parades Torrijos, Espoz i Mina i Estació Rubí Forma. Finalment, pel que fa als autobusos interurbans, circularan pel pg. Riera amb parada a l’Escardívol.

Restriccions d’aparcament


Com ja és habitual, per tal d'oferir a la ciutadania les diferents activitats de la celebració de la revetlla de Sant Joan i la Festa Major, l’aparcament a l’Escardívol i a Rubí Forma estarà limitat durant uns dies.

A partir de dimecres 19 de juny, no es podrà estacionar a la zona de l’Escardívol on s’ubicarà l’escenari, mentre que a partir de dissabte 22 de juny el recinte haurà d’estar completament buit. La restricció s’allargarà fins al dilluns 1 de juliol a la nit, ja que un cop s’hagin desmuntat les infraestructures de Festa Major, s’aprofitarà per repintar les places d’estacionament d’aquest espai.

Pel que fa al pàrquing del Rubí Forma, l’estacionament estarà prohibit des de diumenge 24 de juny i fins al 2 de juliol amb motiu de la instal·lació de la fira d’atraccions i d’artesania i, com a l’Escardívol, per repintar l’aparcament, en aquest cas el dimarts 2 de juliol.
 

 

Participació