DeMarco i Aziza Brahim actuen avui a Rubí

Els dos artistes porten els seus darrers i emotius projectes a l'amfiteatre del Castell i a la plaça Salvador Allende

El reconegut cantant DeMarco
El reconegut cantant DeMarco | Cedida
Redacció
30 de juny del 2019
El jove d'Utrera que amb 38 anys no podia imaginar que tindria l'oportunitat de dedicar-se professionalment a la seva gran passió, la música, arriba al RRandom Music Festival aquest diumenge a les 20.30 h a l'amfiteatre del parc del Castell amb el seu nou treball Le sonrío al agua. 

Manuel Borrego López, conegut com Demarco Flamenco, va treballar durant 13 anys com a butaner abans de debutar com Demarco Flamenco i donar la campanada gràcies a La isla del amor, que entre la versió original i el "remix" al costat de Juan Magán sumen més de 100 milions de visites en Youtube. Actualment, ja amb 3 discos a l'esquena, compon les seves pròpies cançons amb una veu que brilla i crema al mateix temps. Pura combustió. 



També aquest diumenge a les 12 h actuarà Aziza Brahim a la plaça Salvador Allende en el marc d'un vermut musical. L'artista sahrauí va néixer i es va criar en els camps de refugiats d'Algèria, fugint de l'ocupació marroquina del Sàhara occidental. Aquí va ser on va descobrir la música com una via per expressar les seves emocions i pensaments de resistència. Així doncs, l'artista porta a Rubí el seu tercer disc, Soutak, gravat en directe a Barcelona i on uneix la música sahrauí amb la maliana.