Així han estat els concerts del RRandom abans de donar el tret de sortida a la Festa Major

Rubí ja ha acollit 9 de les actuacions del Rubí Random Music Festival 2019

El RRandom va començar dissabte 22 de juny amb una nit de rock
El RRandom va començar dissabte 22 de juny amb una nit de rock | Carla Serra
Marta Casas / Carla Serra
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:13h


Avui, dijous 27 de juny, comença la Festa Major de Rubí 2019, però ja fa 5 dies que la ciutat està de celebració. El passat dissabte, 22 de juny, l'Escardívol va acollir la inauguració de la quarta edició del Rubí Random Music Festival amb una nit de rock and roll.

El festival va començar amb 3 petits concerts de bandes de menys renom: Timeless, el grup rubinenc Stringcordz i Soak in Bleach. Tot i que aquestes actuacions van tenir una assistència bastant fluixa, van donar pas a Los Zigarros i Kaotiko, els artistes més aclamats de la nit que van aconseguir omplir gran part de l'Escardívol. La nit va concloure amb l'actuació de Sin/City, fent un tribut a la mítica banda AC/DC.

A banda d'aquesta primera nit també han actuat a la ciutat Chocadelia Internacional, a l'Escardívol coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Joan, i Maruja Limón, Paco Candela i Marwan a La Sala, els quals han aconseguit omplir l'espai municipal de gom a gom.

Però la festa continua! A partir d'avui s'amplia la programació del RRandom assegurant una vintena de concerts més fins al diumenge 30 de juny.