Tot el que et cal saber per gaudir plenament del Holi Dolly de Festa Major

Les bosses amb la pols de colors del Holi Dolly es poden comprar al Punt d'Informació del Celler Cooperatiu

El Holly Dolly de la Festa Major 2019
El Holly Dolly de la Festa Major 2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
26 de juny del 2019
Divendres 28 de juny arriba la quarta edició del Holi Dolly Rubí Festival a les 19 h a l'Escardívol. Per tal de poder gaudir plenament de una de les activitats més exitoses de la Festa Major de Rubí, totes aquelles persones que vulguin poden adquirir els paquets de bosses amb la pols de colors al Punt d'Informació del Celler Cooperatiu. 

L'establiment està obert els dies 26 i 30 de juny, de les 10.30 h a les 13.30 h i de les 17 h a les 20 h i els dies 27, 28 i 29, de les 10.30 h a les 13.30 h i de les 17 h a les 23 h. 

D'altra banda, el mateix dia del festival també hi haurà un punt de venda a l'Escardívol on podreu trobar les últimes bosses fins a exhaurir existències.

Al llarg del Holi Dolly es faran quatre llançaments guiats, per tant, des de l'organització aconsellen que cadascú es reservi una bossa per cadascun d'aquests moments. També recomanen portar una samarreta blanca, protegir-se els ulls amb ulleres de sol i aplicar-se crema hidratant per fer una pel·lícula i facilitar l'eliminació del color a la pell. La pols de midó no irrita, tot i això tendeix a absorbir la humitat de la zona ocular i pot produir molèsties. 

Per a aquelles persones que tenen el cabell tenyit, recomanen que se'ls cobreixin amb un mocador, ja que l'estructura del cabell tenyit és porosa i tendeix a absorbir el color. 

Recordem que la pols del Holi és lliure d'al·lèrgies i que es tracta d'una activitat en què hi pot participar tothom, independentment de l'edat, però es recomana que no hi participin persones amb asma i problemes respiratoris.