L'EDRA ofereix un viatge pel cartellisme gràfic de la Festa Major a la ciutat

Pep Borràs també recupera peces realitzades des del 1995 fins el dia d'avui

La mostra de cartells de Festa Major es podrà visitar del 20 de juny al 12 de setembre
La mostra de cartells de Festa Major es podrà visitar del 20 de juny al 12 de setembre | Cedida
Redacció
26 de juny del 2019
Amb motiu de l'arribada de la Festa Major de Rubí i la celebració dels 40 anys dels ajuntament democràtics a Catalunya, l'Escola d'Art EDRA ofereix un viatge pel cartellisme gràfic a la nostra ciutat. Es tracta d'una mostra de cartells de Festa Major dels primers 25 anys d'ajuntaments democràtics a la ciutat. 

L'exposició, que es pot visitar a la sala d'exposicions del centre artístic, es compon de 22 cartells de la col·lecció de Pep Borràs i 3 cartells de la col·lecció Masdisseny, dels quals una desena han estat realitzats per artistes locals com Miquel Mas, Pepa de Haro, Pep Borràs, Toni Grau, Miquel Cardona i Albert Cardona, entre d'altres. 

La mostra estarà disponislbe fins al dia 12 de setembre, de dilluns a divendres de 9 a 21 h.


D'altra banda, l'artista rubinenc Pep Borràs també ha recuperat peces realitzades des del 1995 fins el dia d'avui per exposar-les a La Claraboia Espai d'Art. Es tracta d'una mostra formada per 26 escultures i 19 copes compostes amb fusta, ferro, metalls i ceràmica. De fet, Borràs deixa veure algunes de les seves obres per primera vegada. 

L'exposició d'escultures es podrà visitar fins al dia 30 de juny, de 19 a 21 h i els dies festius de 12 a 14 h i de 19 a 21 h.