Detingudes sis persones per tres robatoris en cinc dies en domicilis del Vallès

La col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial permet detenir-los a gairebé tots

El material comissat pels Mossos
El material comissat pels Mossos | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
27 de juny del 2019
Els Mossos d'Esquadra van detenir un total de sis persones com a presumptes autors de tres robatoris a l'interior de domicilis de Cerdanyola, Barberà i Montcada i Reixac. Uns delictes comesos entre el 14 i 19 de juny i que gràcies a la col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial van aconseguir donar amb tots els sospitosos, excepte un. 

En el primer habitatge, situada a l'avinguda Catalunya de Cerdanyola, efectius de la policia catalana van detenir, el 14 de juny, un dels dos homes que amb un tornavís van intentar forçar la finca. La investigació continua oberta per trobar el segon individu que va fugir, mentre que el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola i va quedar en llibertat amb càrrecs.

El segon robatori, que va tenir lloc el passat dia 17, agents de paisà van detenir un home de 20 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat com a presumpte autor d'un robatori amb força en un immoble del carrer Fluvià de Montcada i Reixac, quan saltava el mur d'un altre habitatge al carrer Penedès. Igual que a Cerdanyola també va usar un tornavís per forçar la finestra.

Mentre els mossos el detenien van descobrir un altre suposat lladre, ja que va fugir d'una propietat propera al lloc. Els dos van passar a disposició judicial el dia 19 i van quedar en llibertat amb càrrecs.
 

Els marcadors que utilitzen els suposats lladres Foto: Mossos d'Esquadra


El dia 18 un policia fora de servei va detectar un vehicle amb matrícula francesa que circulava molt lent per la Ronda Est de Barberà i va avisar una dotació policial que va localitzar el turisme estacionat i els tres ocupants van fugir, però van detenir un d'ells.

Diversos policies van localitzar els altres dos a l'interior d'un bar i en l'escorcoll els van trobar dos tornavisos i navalles, guants, peces de plàstic que feien servir per "marcar", telèfons mòbils i llanternes, entre altres objectes. El 20 de juny els tres detinguts, de 36, 26 i 22 anys i domicili desconegut, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.