Tret de sortida a la Festa Major amb el tradicional seguici i el pregó

Les paraules de l'atleta rubinenc Carles Castillejo han donat inici a quatre dies farcits d'activitats

Rubí ha donat el tret de sortida a la Festa Major davant de l'Ajuntament
Rubí ha donat el tret de sortida a la Festa Major davant de l'Ajuntament | Carla Serra
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:05h

Rubí ha iniciat aquest dijous la Festa Major 2019 amb el tradicional seguici, a càrrec de les entitats de cultura tradicional i popular i el pregó. L'atleta rubinenc Carles Castillejo, una de les figures esportives més destacades de la ciutat, ha estat el responsable de donar el tret de sortida a quatre dies de festa gran a la ciutat.

El pregó l'ha iniciat l'alcaldessa, Ana Maria Martínez, que ha demanat als rubinencs i rubinenques que surtin al carrer per gaudir del nombrós catàleg de la Festa Major de Rubí. Carles Castillejo ha rememorat la seva infantesa a la ciutat i les "nits màgiques" a l'Escardívol durant la Festa Major, i ha animat a tota la ciutadania a participar en les activitats. 

Després del pregó s'ha complert la tradició del canvi de toia de la geganta Paula, a càrrec de Carles Castillejo i l'alcaldessa, i juntament amb el gegant Roc han fet un ball al mig de la plaça per celebrar el seu 35è aniversari. Finalment, i com és tradició, els Castellers de Rubí han aixecat el pilar fins al balcó de l'Ajuntament.